Over ons

Bouwbedrijf Angenent is in 2021 opgericht door Marco Angenent, en gevestigd in Ter Aar. Voor al uw (ver)bouw-, onderhouds- en renovatieprojecten kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit, vertrouwen en klantgerichtheid! 


Marco Angenent

Ik stel mezelf graag aan je voor. Ik ben Marco Angenent, 30 jaar en woonachtig in Ter Aar. Hier woon ik samen met mijn vrouw en dochter.  

Mijn hele leven werk ik al in de bouw, het is door mijn vader met de paplepel ingegoten. Na een aantal jaren als timmerman en uitvoerder te hebben gewerkt, heb ik begin 2021 de sprong in het diepe gewaagd en ben ik voor mezelf begonnen. 

Ik sta voor kwaliteit, vertrouwen en klantgerichtheid. Samen maken we er iets moois van!


Bianca Angenent

Hallo! Mijn naam is Bianca Angenent en sinds 2022 mede-eigenaar van Bouwbedrijf Angenent.

Met mijn achtergrond in de makelaardij & projectontwikkeling, heb ik veel kennis van het 'voortraject' tijdens bouw(processen).

Binnen ons bedrijf verzorg ik nagenoeg alle administratieve zaken; offertes, facturen, marketing, vergunningen & klantcontact. Grote kans dat je mij dus aan de telefoon krijgt als je ons belt! Ook help ik zo nu en dan een handje mee op de bouwplaats, zo blijf ik betrokken aan alle kanten.

Behulpzaam, meedenkend en betrokken, dat vind ik belangrijk! Bel ons gerust voor een kennismaking.


Wie o Wie?

Komt jouw naam & voorstelverhaal hier te staan? 

Wij zijn altijd op zoek naar een zelfstandig timmerman of leerling!


Wat kunnen we voor u betekenen?